Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хекимян: Надявам се да не бъдем свидетели на сериала „Кметът беглец“

Политика

Хекимян: Надявам се да не бъдем свидетели на сериала „Кметът беглец“

Хекимян: Надявам се да не бъдем свидетели на сериала Кметът беглец - Tribune.bg
Снимка:

„Изразяваме подкрепа и ще присъствам на извънредното съвместно заседание на трите комисиите – Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие, Постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно планиране, Постоянната комисия по устройство на територията, архитектура и жилищна политика. Темата е изключително важна, защото става въпрос за улица "Опълченска" и за съдбата на хората, които живеят там.“ Това заяви председателят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС) Антон Хекимян.

Хекимян подчерта, че от началото на този проект има протести и хората по никакъв начин не бяха изслушани.

Надявам се да не бъдем свидетели на сериала „Кметът беглец“, каза общинският съветник и отбеляза, че откакто започна протестът на хората, живеещи на улица "Опълченска", управляващи не са ходили там.

„Поискахме Терзиев да ни покаже нарочната заповед за изсичането на дърветата“, припомни той и добави, че до момента няма никаква информация.

По думите на Хекимян има не само медийно затъмнение, а и към контролния орган – СОС, пред който кметът на Столична община трябва да се отчита.

„Хората искаг колите да не минават на един метър от техните входове и прозорци. Тези хора са заложници на строителството и едни истински мъченици. Те са поставени в ситуация, в която им се прави на пук и на инат. Над този обект изобщо има ли контрол“, попита общинският съветник.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети